Skystas biohumusas

Laistymas skystu biohumusu

Skystas biohumusas – kas tai ir kuo jis gali būti naudingas jūsų daržui?

Mūsų ūkyje gaminame skystą biohumusa dvejais būdais:

  1. Skystas biohumusas surenkamas vykstant natūraliems procesams ir sliekų darbui, t.y. sliekams dorojant organines atliekas išsiskiria skystis, kuris yra surenkamas.
  2. Gaminama „biohumuso arbata”, t.y. tam tikromis proporcijomis maišomas grynas biohumusas, vanduo ir truputėlis cukraus. Maišymas vyksta 2 paras, per kurias visos gerosios medžiagos pasiskleidžia vandenyje ir šis tampa prisodrintas naudingųjų elementų.

Skystas biohumusas praktiškai nenusileidžia savo gerosiomis savybėmis įprastiniam biohumusui, tik skiriasi fizine būkle – biohumusas birus produktas, o skystas biohumusas – skystis.

Skystas biohumusas lygiai taip, kaip ir įprastas biohumusas yra labai prisodrintas gerųjų elementų, tačiau kas per daug yra negerai, tad persistengti su skysto biohumuso laistymu ant jūsų augalų nereikėtu, kadangi tai gali pakenkti augalams, sėkloms ar pan. Patartina su skystu biohumusu augalus laistyti kartą per savaitę, tuomet nėra rizikuojama pakenkti augalui, o tuo pačiu, tai ypatingai stimuliuoja augimą ir suteikia augalui begalę naudingųjų elementų.

Tačiau, svarbu atminti ir tai, kad skystas biohumusas yra pilnai organinis ir natūralus produktas, tad skirtingai nei cheminė trąša, jis pakankamai greitai genda, t.y. pradeda pelyti bei pūti. Tad įsigijus skystą biohumusą rekomenduojame jį ilgai nedelsiant sunaudoti.

Pas mus galite įsigyti abiejais būdais ruošiamus skystus biohumusus, įprastą biohumusą, substratus ar kalifornijos sliekus, kurie su pasigardžiavimu sudoros jūsų turimas organines atliekas ir pagamins jums natūralią ir organinę trąšą – biohumusą.

Visus šiuo produktus galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje: https://ekohumus.lt/parduotuve/

Atsiuntus užklausą el. paštu arba paskambinus telefonu. Kontaktinius duomenis rasite kiek žemiau, arba skiltyje „kontaktai”

Gero derliaus!